Câteva lucruri despre noi

Descriere:

Pensiunea După Apă La Răzvan este o construcție nouă, modernă, aflată în Inima Maramureșului Istoric la 5km de "Locul Unde Se Agață Harta-n Cui", mai exact Sighetu Marmației.

Localizată într-o oază de liniște, înconjurată de verdeață și aer curat, cu trecerea Râului Iza prin fața pensiunii, locația noastră vă poate fi punct de reper pentru toate obiectivele turistice ale Maramureșului.

Toate camerele noastre dispun de baie proprie, balcon, TV plasmă cu canale prin cablu și Wi-Fi gratuit. Totodată vă punem la dispoziție două săli de mese spațioase în care puteți servi cina, prânzul și micul dejun; un teren de fotbal, foișor de activități (destinat grupurilor organizate); foișor tradițional, unde puteți îmbracă portul popular; terasă cu grătar BBQ; loc de joacă pentru copii; masă de Ping Pong și foc de tabăra acompaniat de momente artistice specifice zonei.

Pensiunea După Apă La Răzvan oferă turiștilor liniștea și relaxarea pe care doar amintirile copilăriei le mai păstrează. Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul!

Dotări


Momentan va oferim 8 camere moderne, spatioase, cu baie si terasa proprie, TV cu ecran plat, incalzire centrala.


  • sala de mese
  • loc de joaca pentru copii
  • parcare gratuita
  • teren de sport / fotbal

Pensiunea dispune de acces la gratar in gradina cu pomi fructiferi.

Bucurați-vă de ședereObiective turistice


Restaurant


Divertisment


Peisaj pitoresc

Obiective turistice în zonă


Muzeul Satului Maramureșean din Sighetul MarmațieiCimitirul Vesel de la SăpânțaMânăstirea BârsanaVâltorile din Vadu IzeiMocănițaCavnic